Dit is GSM Reparatie Purmerend

“Wie goed doet, wie goed ontmoet”, dat is het motto van Sunny, eigenaar van GSM Reparatie Purmerend.

Goed doen betekent voor Sunny niet alleen goed je werk doen, vakkundig smart­phones en tablets repareren, maar ook een goede en oprechte service bieden aan je klanten. “Zodra een klant bij GSM Reparatie Purmerend binnenstapt moet hij of zij eigenlijk de ellende van een kapotte smartphone of tablet zijn vergeten. Het is uite­raard vervelend dat een smartphone of tablet moet worden gerepareerd, maar een klant mag bij GSM Reparatie Purmerend niet balend de winkel uitstappen”.

Enorme interesse in de ontwikkeling van smartphones

Al sinds zijn studie ‘Management en Ondernemerschap’ heeft Sunny een enorme interesse in alles wat met technologie te maken heeft. Vooral de ontwikkeling van smartphones heeft zijn aandacht. Was in zijn studietijd zijn iPhone 3 defect of deed er een pro­bleem voor, dan zocht Sunny dit maar al te graag zelf uit.

GSM Reparatie Purmerend, GSM Waterland…

Sunny begon zich steeds meer te verdiepen in de reparatie van smartphones. Zijn afstudeerstage was bij een GSM reparatiepunt in Utrecht. Daar leerde hij hoe het was om zelf een winkel en een reparatiepunt draaiende te houden. Eenmaal afgestudeerd begon hij voor zichzelf, in eerste instantie in een schuur in een achtertuin. Hij repa­reer­de met succes duizenden telefoons en tablets en ontving hij vele enthousiaste reac­ties.

Sinds 2008 repareert Sunny smartphones en tablets onder de naam ‘GSM Reparatie Purmerend’. Hij doet dit in aan het Wormerplein in Purmerend.

Dat Sunny het goed doet blijkt uit het feit dat hij GSM Waterland heeft overgenomen, dit reparatiepunt richt zich op de zakelijke markt, en dat niet alleen zijn klantenkring zich sterk uitbreidt maar ook zijn personeel. Bij GSM Reparatie Purmerend werkt sinds korte tijd Tom.

Ons Service Team

Even voorstellen

Sunny

Sunny is de man met oog voor detail en oog voor zijn klanten. Uw smartphone of tablet weer als nieuw en u stapt met een glimlach onze winkel uit.

Tom

Geconcentreerd repareert Tom uw smartphone of tablet. Wilt u meer over uw toestel weten, dan moet u beslist bij hem zijn