Over ons

Dit is GSM Reparatie Purmerend

“Wie goed doet, wie goed ontmoet”, dat is het motto van Sunny, eigenaar van GSM Reparatie Purmerend.

Goed doen betekent voor Sunny niet alleen goed je werk doen, vakkundig smart­phones en tablets repareren, maar ook een goede en oprechte service bieden aan je klanten. “Zodra een klant bij GSM Reparatie Purmerend binnenstapt moet hij of zij eigenlijk de ellende van een kapotte smartphone of tablet zijn vergeten. Het is uite­raard vervelend dat een smartphone of tablet moet worden gerepareerd, maar een klant mag bij GSM Reparatie Purmerend niet balend de winkel uitstappen”.

Enorme interesse in de ontwikkeling van smartphones

Al sinds zijn studie ‘Management en Ondernemerschap’ heeft Sunny een enorme interesse in alles wat met technologie te maken heeft. Vooral de ontwikkeling van smartphones heeft zijn aandacht. Was in zijn studietijd zijn iPhone 3 defect of deed er een pro­bleem voor, dan zocht Sunny dit maar al te graag zelf uit.

GSM Reparatie Purmerend, GSM Waterland…

Sunny begon zich steeds meer te verdiepen in de reparatie van smartphones. Zijn afstudeerstage was bij een GSM reparatiepunt in Utrecht. Daar leerde hij hoe het was om zelf een winkel en een reparatiepunt draaiende te houden. Eenmaal afgestudeerd begon hij voor zichzelf, in eerste instantie in een schuur in een achtertuin. Hij repa­reer­de met succes duizenden telefoons en tablets  en ontving hij vele enthousiaste reac­ties.

Sinds 2008 repareert Sunny smartphones en tablets onder de naam ‘GSM Reparatie Purmerend’.  Hij doet dit in aan de IJsendijkstraat 144T in Purmerend, in zijn bedrijfs­­pand op het hoekje achter de Praxis.

Dat Sunny het goed doet blijkt uit het feit dat hij GSM Waterland heeft overgenomen, dit reparatiepunt richt zich op de zakelijke markt, en dat niet alleen zijn klantenkring zich sterk uitbreidt maar ook zijn personeel. Bij GSM Reparatie Purmerend werkt sinds korte tijd Tom.

Ons Service Team

Even voorstellen

figuur-tijdelijk

Sunny is de man met oog voor detail en oog voor zijn klanten. Uw smartphone of tablet weer als nieuw en u stapt met een glimlach onze winkel uit.

Sunny

figuur-tijdelijk

Geconcentreerd repareert Eric uw smartphone of tablet. Wilt u meer over uw toestel weten, dan moet u beslist bij hem zijn.

Tom

Wat zeggen anderen over GSM Reparatie Purmerend

De Gelderse Morgen
De Gelderse Morgen
18:01 01 Apr 19
Sunny deed de zaak zelfs een uurtje eerder open om mijn (bedrijfs)GSM vlot te kunnen maken, zeer sympathieke werkers met kennis van zaken, Sunny en Tom, hartelijk en betaalbaar.. waarom zou je naar een ander gaan..?! Bedankt Sunny en Tom!!Lees meer
Tim ten Pierik
Tim ten Pierik
21:13 06 Feb 19
Top geholpen!
Kleptomanix x
Kleptomanix x
14:02 31 Jan 19
Super service! Echt aandacht voor de klant en de producten! Zonder twijfel de beste van purmerend 😁
Mirella Hulskamp
Mirella Hulskamp
06:15 12 Oct 18
Top service! keurig binnen de tijd en klasse gemaakt. Niet duur.
Jan Schipper
Jan Schipper
15:17 15 Aug 18
Vanmiddag langsgegaan voor een iPhone 8 Plus schermreparatie, was binnen 20 minuutjes allemaal geregeld. Het personeel heeft keurig transparant laten zien dat er een origineel scherm op gemonteerd werd terwijl ik met een bakkie koffie kon wachten. Mijn complimenten heren!Lees meer
aniek van der hoek
aniek van der hoek
09:57 23 Jul 18
Zeer goede service, snel en deskundig. Heel erg tevreden met de reparatie van mijn iPhone 7 scherm.
Tom Klaasse Bos
Tom Klaasse Bos
22:01 16 May 18
Echt een top ervaring bij Gsm Reparatie Purmerend, dit is een bedrijf waar je op kunt bouwen. Mijn iPhone 7 scherm was helemaal gebarsten en binnen 20 minuten zag hij er weer uit als nieuw. Ik ben super goed geholpen en kreeg wat te drinken tijdens het wachten. Het fijne is dat er transparant gewerkt wordt en dat je zelfs mee mag kijken tijdens de reparatie. Al met al een aanrader voor alle stomkoppen zoals ik die hun telefoon laten vallen!Lees meer
Bekijk alle beoordelingen