Welkom bij

GSMWaterland

Één aanspreekpunt voor al uw smartphone, tablet én Mac reparaties.

Kies ook voor GSM Waterland voor de reparatie van uw smartphones, tablets en Macs.

Smartphones, tablets en pc’s zijn niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven, bij scholen, ziekenhuizen en gemeenten. Mocht één van die apparaten in uw organisatie kapot zijn, dan moet u kunnen vertrouwen op een partner die uw smartphone, tablet of pc’s snel repareert. Kies daarom ook voor GSM Waterland.

Bij GSM Waterland kunnen u en uw collega’s terecht voor de reparatie van smart­phones, tablets en Mac’s. Ook voor de bescherming van uw apparatuur en voor de aanschaf van refurbished iPhones en iPads bent u bij GSM Waterland aan het juiste adres.

Wilt u weten wat GSM Waterland voor u kan betekenen? Bel 0299 700 264 of stuur een mail naar info@gmswaterland.nl. We nemen snel contact met u op.

lage kosten | GSM Waterland reparatie telefonie
lage kosten

Reparatie van beschadigde smart­phones, tablets en Macs tegen een fractie van de vervangingskosten. Haal het maximale uit uw investering.

maximale productiviteit | GSM Waterland reparatie telefonie
maximaal productiviteit

Uw medewerkers bepalen waar en wan­neer de reparatie moet plaatsvinden. Bij u op locatie en via onze haal- en breng­service.

originele onderdelen | GSM Waterland reparatie telefonie
orginele onderdelen

GSM Waterland werkt zoveel mogelijk met originele onderdelen. Eenmaal gerepareerd is een smartphone, tablet en Mac weer als nieuw.

inzicht in kosten | GSM Waterland reparatie telefonie
duidelijk inzicht in kosten

Eén aanspreekpunt voor al uw smart­phone, tablet én Mac reparatie en u weet precies waarvoor u betaalt. Dat is GSM Waterland.

GSM Waterland: voor bedrijven, verzekeraars, gemeenten, scholen en ziekenhuizen.

Voor het bedrijfsleven

 

Op uw smartphone, tablet of pc moet u kunnen vertrouwen en dit geldt ook voor het reparatiebedrijf die uw toestel repareert, mocht er onverhoopt toch iets met uw smart­phone, tablet of pc aan de hand. Vetrouw net als veel andere bedrijven op GSM Waterland.

 

Met GSM Waterland heeft u één aanspreekpunt u en uw collega’s. We repareren uw toestel ter plaatse of u kan gebruik maken van onze razendsnelle haal- en breng­service.

Voor ziekenuizen

 

GSM Waterland biedt u eerste hulp bij de reparatie van een smartphone, tablet of pc. Bereikbaarheid, snel en adequaat handelen zijn in uw organisatie van levensbelang. GSM Waterland is er voor u en uw collega’s, wanneer er is met uw smartphone of tablet aan de hand is en deze snel moet worden gerepareerd.

Wilt u weten welke oplossingen GSM Waterland uw organisatie kan bieden? Bel ons op 0299 700 264 of mail naar info@gsmwaterland.nl

Voor scholen

 

Scholen zijn de afgelopen jaren zijn steeds afhankelijker geworden van de techniek. Er wordt lesgegeven met behulp van een iPad of een tablet en ook ouders / verzorgers worden tegenwoordig per mail of via een website geïnformeerd.

Neem contact met op met GSM Waterland wanneer er bij u op school een smartphone, tablet of Mac stuk is. We repareren het apparaat vaak ter plekke en binnen 24 uur. Bel 0299 700 264 of mail naar info@gsmwaterland.nl

verzekeraars GSM WaterlandVoor verzekeraars

 

Zoekt u als verzekeraar of tussenpersoon een reparateur van smartphones, tablets en Macs waarop u blindelings kan vertrouwen? GSM Waterland biedt u snel en eenvoudig een offerte voor een reparatie of onderzoekt wat de schade kan zijn.

 

Uiteraard kunt bij ons ook terecht voor meer informatie. Bel 0299 700 264 of mail naar info@gsmwaterland.nl

logo GSM Waterland

Wormerplein 42
1442CB Purmerend

06 28 78 36 41

info@gsmwaterland.nl

laptop frame
hero image